lördag 1 oktober 2011

Rustade för höstrusket

Go 'kväll på er!

Här har vi haft en mysig lördag på stan. Götet visade sig från sin allra bästa sida med strålande sol och sommarvärme, man kan inte tro att det är 1 Oktober idag, inte!

På tal om väder och vind så fick  vi äntligen införskaffat höst och vinterkängor samt underställ i fleece till barnen.
A :s skalbyxor har hon vuxit ur så ett par nya sådana blev det ochså. 
Allt utom  fleeceunderställen inhandlades på Stadium, min absoluta favorit när det gäller sportbutiker. Bra kvalité till ok priser. Dessutom hade de ett kanonerbjudande på skor så A  fick både höstskor och fodrade vinterkängor.
När det gäller vinterkängor har vi "lärt" oss att inte tumma på kvalitéten, det får helt enkelt kosta liiite mer så att barnen slipper frysa om fötterna eller det läcker in vatten. Hade först tänkt oss kängor fån KAVAT eller ECCO, men Everests verkade minst lika bra.
H.M hade ett kanonerbjudande på underställ i fleece det kunde ju inte bli bättre och att det dessutom fanns i deras storlekar gjorde ju inte saken sämre!

 

Bilder: www.stadium.seBilder: www.hm.com


K fick ett underställ i härligt turkos medans A valde ett i lila, då det i rosa ( tack och lov!) inte fanns inne i hennes storlek.  Byxorna till A är likadana som de turkosa på bilden, fast i samma lila ton som fleecejackan överst. Tror detta kommer bli kanonbra i höst/vinter. 
Nu är klockan på tok för mycket, borde gå och lägga mig på direkten då A ska ha sitt efterlängtade barnkalas för sina små vänner imorgon och då gäller det att vara pigg och glad.
KRAM!

1 kommentar:

Annelie sa...

Nä, bäst att inte tumma på kvaliten även om det blir en del pengar att lägga ut just när man köper vinterkläder. Än så länge har vi köpt ett set/barn i bra kvalité och ett "billigare".

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails