måndag 21 mars 2011

UTMANAD - 8 SAKER OM MIG SJÄLV

Jag har blivit utmanad av en annan bloggerska Maria. Utmaningen går ut på att berätta 8 saker om sig själv,och sedan skicka vidare utamningen till 8 andra bloggare.
Ja, då börjar vi väl då, här kommer lite mer eller mindre saker värt att veta om mig:

1. Jag älskar och då menar jag verkligen ÄLSKAR  popcorn, det är det absolut det godaste du kan bjuda mig på i snacksväg. Det slår chips, ostbågar och andra lite mer onyttigare snacks i hästlängder!

2. Är i det närmaste besatt av matlagning och bakning. Får en sån enorm sinnesro av att greja i köket.

3. Att föda barn var bland det häftigaste jag varit med om och det känns som jag vill få uppleva det ytterligare EN gång till i mitt liv. Får se dock hur det blir med den saken.

4.Är så otroligt lycklig över min underbara familj. Att få hitta på mysiga saker med mina barn och min man det är livet, det!

5. Har ridit sedan jag var 5 fram tills att jag var 18. Har inte suttit på en hästrygg på nästan 13 år, illa för en som älskat allt som har med hästar och ridning att göra, men det får bli ändring på det!

6. Älskar TV-serien True Blood.

7. Älskar att resa, gärna till varmare breddgrader, men storstäder är inte fy skam det heller. Favoritstäderna i alla kategorier är New York och Paris. Drömresemålen är Sydamerika, Thailand och Förenade Arabemiraten.

8. Har precis börjat träna igen efter närmare 5 års "uppehåll". Favoritträningen framför alla är Bodypump.

Ja, detta var 8 olika saker om mig,nu skickar jag vidare utmaningen till: Lilla Liv, Älskar för Alltid, Familjen 4, Mias trappa, Mia och Småtroll och kärlekar


1 kommentar:

Mia sa...

Spännande!
Jag ska klura lite men klart jag ska anta utmaningen ... ;)

ha en go tisdag!!!

Kramar

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails