lördag 19 februari 2011

Mateus porslin


Något som står på min önskelista just nu är porslin från Mateus, främst ostronskålen som kan ses på den övre bilden hägrar fast då i grått, men faten på den nedre bilden är inte så tokiga de heller.
Men smakar det så kostar det. Hmmm, får nog önska mig detta i Mors dagspresent eller till födelsedagen, som dröjer ända tills Augusti *ler*.
Men tills dess får jag ha utkik på lite utförsäljningar och dylikt, ingen som vet någon "outlet" där de säljer just Mateusporslin???

I det vita huset vid havet är det en rätt så lugn lördag. Fick mig ett underbart, stärkande pass bodypump. Har även hunnit baka en morotskaka och frallor. Sedan väntar en liten röjning  och till sist en god middag med familjen.
Hur ser er lördag ut?

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag tror (är absolut inte säker) att både Carro och Nina har detta porslin fast i varsin färg. Det är jättefint tycker jag!

Anonym sa...

Det stämmer! Vi har Mateus porslinet i grått. Vi fick det i bröllops present :-). Jag funderar på att skaffa lite skålar och uppläggningsfat i någon annan färg också, kul att blanda färgerna. Vi ska även köpa nytt vardagsporslin. Funderar på Villeroy och Bosh, enkelt, stilrent, vitt.. Kram /Carro

Karin sa...

Jag har flera Mateusfat, de är jättetrevlig att ha fika på eller som uppläggningsfat. Känns oerhört rustika.

Kul med Blingoparty!

Postadress Torslanda sa...

Gillar också Mateus. Det lilla jag har är sådant jag fått i present. Så fint! Vill gärna ha mer. Och har inte sett det på varken oulet eller rea. Det får bli lite i taget istället. Så många fina färger :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails