söndag 17 oktober 2010

Skriet från kärnfamiljen

Denna bok klickade jag precis hem och landar i min brevlåda inom en snar framtid. Alla som är /varit småbarnsföräldrar vet hur svårt det oftast är att få det "berömda" LIVSPUSSLET att fungera. Det är lämningar hämtningar på förskola, laga middag, kolla så barnen har ordentligt med extrakläder på förskolan,, föräldramöten, lappar som ska lämnas in,jobba, tvätta, städa ..... Listan kan göra hur lång som helst och däremellan ska vi  hinna träna,  och självutveckla oss och f*n och hans moster( förlåt uttrycket, men är bara såååå trött på att allt så ska vara så "perfekt").
 I och för sig är det väl vi själva som sätter ribban högt, men jag och många med mig upplever säkerkligen en hel del krav från omgivningen.
Ser fram emot sköna kvällar med denna bok, gärna sällskap av en stor mugg thé, tända värmeljus och gosigaste pläden i soffan...                                                                 Bild:www.bokus.com

4 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Jag har läst den och rekommenderar den varmt!
Självklart är det ok att lägga till min blogg i din blogglista. Ha en skön kväll i höstrusket.

Nazima sa...

Tack snälla!
Det var tack vare dig som jag fick nys om boken, det är det osm är så härligt med bloggar att man kan tipsa och få tips vare sig det gäller mat, inredning el. i detta fall böcker.
Ha de fint du ochså!

En helt vanlig mamma sa...

meddela vad du tycker om den, håller med till 110 % om vad du skrivet.....Syns på söndag;-)

Nazima sa...

Absolut,Ulrika!
Ha de fint så ses vi på söndag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails