fredag 2 juli 2010

Uuuunderbar sommarvärme och mindre nyttigt mellanmål


Nu kan man verkligen säga att sommaren kommit på allvar, sol och nästan vindstilla och en termometer som visar nästan 28+......Härligt!!!!
Nu har vi precis avverkat första "sommarlovsveckan" och det är underbart att ha båda barnen hemma. Veckan har innehållit alltifrån besök av fina kusin C och hennes söta små töser, till en utflykt till Emausgården i Uddevalla med vännen J och hennes barn. Däremellan varvat med lek hemma i trädgården.
Idag är det fredag och på freddagar tycker jag man ska äta lite extra gott från frukosten till middagen! Idag är inget undantag så till mellanmålet svängde vi ihop lite chokladpudding med vispad grädde till, mumsigt värre!!!
I Per Morbergs första bok (alltså inte den där han har skrivit en massa grillrecept) finns ett supergott recept på just, chokladpudding, men just idag blev det fusk-pulver-varianten, som faktistk är riktigt god den med!
Vad föredrar Ni, hemmagjord chokladpudding eller fuksvarianten och vad är godast att servera till, mjölk eller vispad grädde????
Som liten älskade jag att ha vanlig mjölk på eller ovispad grädde, men vispgrädde är minst lika gott....
Ha en go´helg alla!!!!!
1 kommentar:

Tobbe sa...

Ville bara tipsa om den pågående tävlingen där du kan vinna en signerad kokbok... http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=109

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails