fredag 18 juni 2010

Bröllopsfeber

Ingen har väl lyckats undgå bröllopsfebern som råder i vårt avlånga land?! Jag tycker det är helt underbart att vår kronprinsessa gifter sig med en man"av folket", och de är ju så himla fina tillsammans.
Imorgon går bröllopet som bekant av stapeln och givetvis bara måste jag åtminstone titta på vigseln, som ju direktsänds i tv.
Just denna "bröllopsfeber" får mig osökt att tänka på min egna helt underbara bröllopsdag. Det var en solig men lite blåsig midsommarafton och året var 2002, när jag och min Christian blev äkta makar i Tegneby kyrka på Orust, med Christians konfirmationspräst som vigselförättare. Festen ägde rum på Restaurang Villa Lindesnäs utanför Uddevalla.
På måndag, som är den 21 Juni är det exakt åtta år sedan vi lovade varandra evig trohet. Känns inte som det var så värst längesedan, men tiden rinner ju som bekant iväg och nu har det alltså gått åtta år sedan den dagen!
Livet är underbart, när man är lycklig, och jag önskar vår kronprinsessa och hennes Daniel ett långt och lyckligt liv tillsammans!!!


4 kommentarer:

Johi sa...

Hej Anna och tack för kommentar hos mig. Roligt att hitta fler västkustbloggare. Odd är ganska normala i storlek tycker jag. Jag har M på koftan du såg och köper oftast 38 i andra märken. Ha en go helg, jag ska också följa bröllopet! Kram

Jenny Shima sa...

Jag håller helt med dig om bröllopet. Jag är rojalist och jag tycker verkligen att det är underbart med kronprinsessans bröllop och alla andras också. Jag och min sambo är inte gifta än men det kommer och det ser jag framemot.

Johi sa...

Självklart får du länka till mig!

Postadress Torslanda sa...

Grattis till 8årig bröllopsdag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails