måndag 1 mars 2010

Boktips?

Jag är inne i en riktig "bokslukar"-period just nu. Kastar mig över allt som går att läsa.
Håller just nu på med Liza Marklunds"En plats i solen" och den är såå otroligt bra. Annars har jag tyckt hennes böcker om journalisten Annika Bengtzon var medelmåttiga, men den här är över måttet. Snart har jag dock läst ut denna så jag efterlyser lite boktips från er andra, vilken bok tycker ni jag ska satsa på att införskaffa nu?
Jag brukar gilla biografier, faktapocket, deckare/thrillers, så tipsa mig om Era favoritböcker!


Annars har jag inte så mycket att tillägga denna måndagskväll.
Är som de flesta rätt trött på snön och vill ha vår nu. Fick hem boken " Mera Fredagsgourmet" idag så nu ska det testlagas massa trevliga,nya maträtter, me like!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vi känner inte varandra,men har halkat in på din blogg o tycker den är så mysig! :) Vi verkar ha samma smak av böcker, så skulle vilja dela med mig lite av mina favoriter.:)
Gillar svenska deckare bla. Camilla Läckberg (som jag var ganska skeptisk till,till en början, men nu kommit att fullkomligt älska:) Håkan Nesser och Karin Wahlberg. Några läsvärda biografier är Den vita massajen (första boken av 3 i samma biografi) och "Mamma sa att jag var sjuk".
Har inte läst något av Liza Marklund än, men kanske värt att prova i framtiden då! :)
//Emelie

Nazima sa...

Tack, Emelie roligt att du gillar min blogg :-) & för boktipsen.
Idag kom jag hem med biografin om schlagersångerslan Jessica Andersson som slog igenom i Fame factory och sedan medverlat i melodifestivalen ,Diggilo etc...
Har vari ganska skeptisk til ldenna bok ,men så föll jag dit idag.
"Mamma sa att jag var sjuk" läste jag förra året och tyckte den var helt klart läsvärd.
kram Anna

En helt vanlig mamma sa...

Jo Nessbö gillar jag starkt. I klass m Stieg Larsson helt klart.

Kram kram

Nazima sa...

Tack, söta Ulrika för tipset . Har inte läst nåt av Håkan Nesser men ska defenitivt göra det, eftersom jag älskade Stieg Larssons Millenium-triologi .
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails