söndag 20 december 2009

Lek i snön


I fredags var det "pulkaåkepremiär" för oss . Alida tjöt att förtjusning när vi åkte ner för bergsknalllen här hemma. Knut var dock för trött för att ens "observera". Han passade på att ta en tupplur i vagnen under tiden. Vädret var helt underbart med strålande sol.
Efter pulkåkningen gick vi in och värmde oss med varm O ´boy, lussekatter och pepparkakor, smaskens!
Idag var det meningen att vi skulle åkt till Göteborg och Jul på Liseberg, men då större delen av familjen känt sig lite småkrassliga så har vi fått skjuta på det.
Istället fick vi handlat all mat inför julhelgen så nu slipper vi göra det precis innan Julafton som det brukar bli annars för vår del.
Tidigare ikväll var Christian och Alida iväg och köpte julgran, som står utanför huset och väntar på att få tas in den 23:e för att kläs.
Hur gör ni andra med julgransklädningen? har ni redan klätt era granar eller väntar ni ochså till dagen före Julafton? För oss finns inget alternativ. Vi har båda med oss hemifrån våra egna uppväxter att julgranspyntningen skedde den 23:e.
Dock bröt vi denna tradition några gånger under åren vi bodde i Göteborg, eftersom vi alltid åkte "hem" till Orust dagen före Julafton.


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails