Bourbonvanilj anses vara ett av de finaste vaniljpulvren om man får tro alla bakproffs.
God morgon!
Började jobba redan kl 6:00 imorse så nu har jag rast fast det fortfarande är morgon :-)
Denna lilla burk fick följa med vid gårdagens lilla kompletteringshandling.
Om man får tro alla bakproffs så är det allra bästa att använda äkta vaniljpulver när man bakar. Vanilj -och vanillinsocker är egentligen bara halvdana produkter som kan liknas som kopior av vaniljpulvret.
Nyfiken som jag är så kunde jag inte låta bli att handla hem denna och ska testa detta i något bakverk eller dessert till helgen.
Som alla äkta varor/produkter var denna lilla burk inte direkt billig, men jag gissar att den är dryg och att man inte behöver så mycket åt gången och då har man ju igen det bara där , om inte annat så smakmässigt.
Har någon av er andra testat vaniljpulver? har ni isåfall tips på goda desserter/bakverk man kan använda den i?
Nu: Gå och jobba, för rasten var visst slut!
KRAM PÅ ER ALLA!
5 kommentarer:
Själv använder jag alltid denna produkt! Prisvärt, då den räcker länge. Och så slipper men onödigt socker som finns i vaniljsockret!
Jag använder detta i turkisk yoghurt! Blir god vaniljsmak och inte så sött som vanlig Vaniljyoghurt. Kram, kram
Tack för era tips!
Kan tänka mig att den är dryg då vaniljen är i koncentrerad form, och inte uppblandat med söndermixat socker.
Lät ju hur smarrigt som helst att ha i turkisk yoghurt, som är så gott.
Kram på er!
Tack för era tips!
Kan tänka mig att den är dryg då vaniljen är i koncentrerad form, och inte uppblandat med söndermixat socker.
Lät ju hur smarrigt som helst att ha i turkisk yoghurt, som är så gott.
Kram på er!
Har inte provat just i denna form, hade vaniljstång av samma märke runt Nyårshelgen. Mycket nöjd. Ska testa den här också efter bra recensioner här ovanför.
Skicka en kommentar