onsdag 24 april 2013

Att unna sig

Som småbarnsmamma är man väl rätt dålig på att unna sig saker enbart till sig själv, eller hur?!
Hursomhelst hör jag till den skaran, tyvärr. Men det finns en sak jag inte kan undvara och inte tumma kvaliteten. Och det är hårprodukter. Det om något är isåfall en last jag har. Ända sedan min äldsta dotter föddes har jag använt hårprodukter som enbart kan köpas på frisörsalong. 
Försökte en gång gå tillbaka och prova schampoo från ICA, men icke, inte alls samma kvalitet som schampoon som salongerna säljer.
Nu är det ju inte direkt billigt att köpa allt detta hos sin frisör, men numera finns det några webbshopar som specialiserat sig på att sälja frisörprodukter, till ett lägre pris än hos frisörerna.
Lykohair är en av dem som jag brukar flitigast klicka hem från. Otroligt bra pris på allt och massor av kampanjer och erbjudanden. Att det sedan är toksnabba leveranser är ju bara en bonus.
Jag gillar´t!
Innan jag fortsätter ska det sägas att jag inte på något sätt är sponsrad av dem utan, tipsar  för att jag, personligen tycker det är en superb. webbshop!

Schampoo och balsam från Matrix. favoriten sedan många år!

2 kommentarer:

Unknown sa...

haha jag är likadan när det kommer till ansiktsrengöring och cremer. Clinique är det enda som fungerar. Men schampo, där fungerar vad som helst :)

Nazima sa...

När det gäller ansikte är det Nivea visage som gäller här, billigt med andra ord, men smink är det uteslutande Clinique och MAC som jag använder :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails