tisdag 3 augusti 2010

Jordgubbsuisse

Vem har sagt att man nödvändigtvis "måste" ha bananer i en marängsuisse, när det är lika gott om inte ännu godare med färska jordgubbar?????
Häromkvällen hade vi lite färska jordgubbar kvar i kylen och visst det är verkligen godast att äta dom au naturel...men det är ju även gott med lite vispad grädde eller vaniljglass till?!
Sagt och gjort, jag tog fram lite gräddglass och lät den mjukna till sig lite, skar glassen i kuber, halverade jordgubbarna och varvade jordgubbar och glass i en vacker skål. Strödde sedan över lite rå socker strö och lite vispgrädde. Sist men inte minst ringlade jag över lite chokladsås över hela härligheten....inga maränger dock eftersom det inte fanns hemma.
Superenkelt och framförallt supergott!!!
Äter NI helst jordgubbarna naturella, eller med glass, grädde eller bakar ni något "på" dom????

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails