måndag 5 maj 2014

LITE MER ÄN EN MÅNAD KVAR


Lördagen den 7:e Juni står denne man på ULLEVI och bjuder alla sina fans på en kanonkonsert. Jag har sett Håkan Hellström live ett par gånger förut och aldrig blivit besviken. Nu är det alltså dags igen och jag längtar redan! Jag och maken ska gå  och innan konserten hoppas jag vi hinner med lite shopping och restaurangbesök. Någon som har tips på någon trevlig tapasrestaurang inte alltför långtifrån Ullevi?Hej  måndag!

Nu är det slut på ledigheten för vår del och jobb hela veckan lång, med undantag för torsdag då jag är ledig med lillprins K och lillskruttan A.  Denna veckan bjuder på blandade småhopp såsom vårfest med stora A:s klass. Hoppas på bra väder så  man kan ta med något att grilla i mat/fikakorgen. 
Just Maj månad vimlar av tillställningar på förskolor/skolor och fritids. För egen del blir det flera stycken av denna varan med tre egna barn och dessutom på ens jobb, då man ju jobbar i förskolan.

Nu: Ut i bilen och mot förskolan. Stora A tar bussen in till skolan idag så hon stack iväg till busshållplatsen lite tidigare.
Önskar er en fin start på veckan!


KRAM

2 kommentarer:

Bella sa...

Åååh, ska ni på Håkans konsert, sååå kul!!

Visst har man blivit bortskämd med dessa kortveckor, man vänjer sig fort :)

Ha det gott!!

Kramar Bella

Postadress Torslanda sa...

Men åh ska du gå på konserten! Så roligt!!!
Det kommer nog att bli magiskt bra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails