onsdag 9 april 2014

NY, VÄLDOFTANDE FAVORIT I STÄDSKÅPET & LEDIGT FRÅN KÖKET


Städtant som man ibland är, i mitt fall minst 2 gånger i veckan , vill man ju ha bra rengöringsmedel och sprayer. Jag har länge letat efter en rengöringsspray med citrondoft, och blev därför mycket nöjd när jag upptäckte att Jif hade det i sitt sortiment. Trots att det är billigare än Ajax och liknande så är den minst lika bra.


Hej lill-lördag!


Hur mår ni? Jag hamnade här efter läggning av barn. Denna veckan är maken bortrest i jobb och det är inte helt lätt att få ihop logistisken när man själv har arbetstid till kl: 18:00 vissa dagar, detta fall idag och just denna veckan!
Tur att mina föräldrar och svärföräldrar bor hyfsat nära så de kan rycka in när det kniper, i detta fall, idag.  Imorgon kommer han tack och lov hem, om än sent på natten, men imorgon och på fredag är jag ledig från jobbet så det blir lite lugnare tempo. 
Imorgon kväll tänkte jag även ta ledigt från köket. Tänkte överraska barnen med att åka och köpa hämtpizza och kebab till middag. Känner jag de små rätt kommer de bli jätteglada. 
Det är ytterst sällan vi beställer takeaway, så det är lite speciellt varenda gång vi gör det.
Nu kallar plikten i form av tvätt som ska hängas upp.
Må så gott, alla!


KRAM

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Det blir verkligen fräscht med citrondoft!!!
Skönt för dig att ha både föräldrar och svärföräldrar nära. Lyx säger jag! Som har både och flera timmar bort. Här pusslas det jämt.

Kram och ha en fin fredag!

Nazima sa...

Ja, man tänker inte på det, hur bra man har det på det sättet förräns man verkligen är behov av hjälpen när det krisar.

Kram till dig med och trevlig helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails