lördag 5 april 2014

ATT ÅTERBRUKA
Fick ett gäng fina kläder av min arbetskollega, vars barn haft dem tidigare. Tack snälla J! 
Om du läser detta kan jag berätta att det är en mycket nöjd tjeja här som provat plagg på löpande band och blivit jätteförtjust i vartenda plagg som passade något sånär.
Hej denna regniga lördag!


Här njuter vi av att vara lediga tillsammans hela familjen. Mamman och stora A har fått sin dos av stall och gosiga pållar  idag och nu myser vi och slappar här hemma.

Jag gillar ju, som ni vet att återbruka och återanvända saker. Mina barn är lika vana att få nya kläder som att ärva kläder av varandra eller vänners barn.
Tradera är ochså en riktig guldgruva där man kan hitta nästan-nya skaljackor och windfleecar från Polarn o. Pyret, som är favoritmärket när det kommer till ytterkläder till barnen.
Jag tror att vi kommer att få se mer och mer av detta nu. Loppisar har ju varit hett länge nu, likaså köp -och säljsajter. Vi har nog kommit till insikt att det inte är hållbart vare  sig miljömässigt eller pengamässigt att konsumera på det sätt som vi gör, ut med det gamla. in med det nya.
Att sälja sin gamla prylar på Blocket eller liknande är bara en win-win- situation, då den som säljer gärna vill bli av med varan likväl som den som köper,varit på jakt efter just den prylen mer eller mindre lång tid.
Lite tankar om återbruk så här på lördagseftermiddagen.


KRAM
2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Återbruk är toppen! Jag är en stor fan!

Nazima sa...

Ja, verkligen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails