onsdag 29 maj 2013

Mors dagsfirande del 2 (och periodisk fasta)


Även Söndagen (då Mors dag inföll "på riktigt") bjöd på Mera firande. Efter lite välbehövlig sovmorgon, presentuppvaktning på sängen och mysfrukost överraskade min älskade lilla familj med en tripp till underbara götet och en brunch på fina Hotel Liseberg Heden
Kan å det varmaste rekommendera deras brunchbuffé, även för barnfamiljer. Perfekt, då skrottarna kan gå och välja själva vad de vill äta.....Massa goda amerikanska brunchspecialiteter såsom barbecuegrillade kycklinggklubbor, massa goda tillbehör för att bygga sin egen hamburgare, äggröra, bacon, sunnybaked eggs, hashbrown, brownies, marsmallows, muffins, färsk frukt, listan kan med andra ord göras lång!
Det bästa av allt var att samtliga av skrottarna , klarade av att sitta stil i 1 1/2 timme och njuta av allt gott, kanske lite lättare när man fick ta  nästan så mycket kakor och onyttigheter som man ville!

God morgon vänner!

Hoppas ni mår fint. 
Igår körde jag  som vanligt kört min PF = Periodisk Fasta,så nu är det snart dags för lite frukost i magen, (äter endast en måltid tisdag och torsdag, i övrigt dricker jag endast thé och vatten.)
 Att skriva ett inlägg om söndagens frosserier är kanske inte helt optimalt, när man är hungrig. Men att fasta på detta sätt verkar passa mig som handen i handsken. 
Jag har testat alltifrån Viktväktarna, GI, Nutrilett, till LCHF, men inget har funkat sådär jättebra på mig. Förvisso gick jag ner 6 kg inför mitt bröllop med hjälp av Viktväktarna, men i dagsläget känns det inte som "min" metod. 
 Därför känns det oerhört skönt att äntligen gå ner i vikt på ett sätt jag känner mig bekväm med och som passar i mitt vardagsliv. 
De andra dagarna, dvs. de dagarna jag äter, äter jag precis som vanligt, men försöker utesluta fikabröd, godis och andra onyttigheter. När det gäller motion och träning blir det ett gruppträningspass i veckan (oftast bodypump), och raska promenader så gott som dagligen. 
Så till er som inte hittat "er" metod när det gäller viktminskning kan jag verkligen rekommendera just PF. Vill du ha mer fakta om detta, kika in här!

KRAM

2 kommentarer:

Bella sa...

Vilket trevlig mors dag firande!! Kul att göra saker tillsammans hela familjen och gott att barnen satt still, misstänker att det inte hör till vanligheterna :)

Så roligt för dig att du hittat ditt sätt/metod som funkar för dig för att gå ner i vikt med och som du mår bra av :)

Ha det gott!

Kramar Bella

Bella sa...

Glömde ju fisktipsen :)

Det här är en favorit

http://bellasvagtillbaka.blogspot.se/2009/05/citrusfisk-i-paket-med-sallskap.html

Ofta så grillar vi lax med endast citronpeppar på eller gör dem i foliepaket med citronpeppar och lite olja, lycka till!

Kramar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails