onsdag 27 mars 2013

Fikastund har guld i mun....

Go´kväll  på er!

Som trebarnsmamma  finns det inte jättemycket tid över till bloggandet på dagtid, men när  de små gått och lagt sig på kvällen kan man stjäla sig en halvtimme eller två framför datorn, lite kvällsavkopplingen för mamman i huset med andra ord.

Har ni någon favoritmugg hemma som är extra god att dricka thé, kaffe eller choklad ur?  Jag vill hävda å det bestämdaste att att så är fallet här iallafall.
 Jag har ett gäng kuggar som jag fick som premie första och enda gången jag var värdinna för ett ZBH= Zelected By Houze- party för ett par år sedan. Ur dessa muggar smakar théet alltid extra gott. Fråga mig inte varför, men så är det!

Mina älskade muggar från ZBH!

Idag fick vi besök av soc.sekreterarna, och hembesök av soc. betyder att det dukas fram kaffe och hembakat, iallafall hemma hos oss. Tur att man har en hyfsat välfylld frysbox med hembakat. 
Jag brukar faktiskt avsätta några kvällar i månaden att fylla upp frysen med hembakt när det börjar sina. Perfekt och så behöver man inte fundera på vad man ska bjuda fikagästerna på.
Idag bjöd jag på kladdkakemuffins med daimbitar med smak av mint. Choklad och mint är en supergod kombo, tycker jag!
När jag bakar kladdkakemuffins så gör jag enligt mitt vanliga kladdkakerecept, men tillsätter 1 tsk bakpulver.

Dukat för fikabesök

Nu är det onsdag kväll och Påsken närmar sig med stormsteg. Härligt med långledigt med hela familjen!

KRAM PÅ ER!

3 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Jag har också en mugg, en från Starbucks, som jag köpt på en resa. Alltid extra gott!

Jag är väldigt nyfiken på er nya famijemedlem och ert liv nu fast förstår om det är ngt som du inte vill skriva om. Undrar om ert val som ni gjort och hur era tankar gått innan ni tog beslutet och också hur länge hon ska bo hos er - är det för alltid eller hur fungerar det?

Nazima sa...

Ja, det är verkligen nåt speceillt med favoritmuggen.
Jag berättar gärna, fast inte publikt här utan mailar dig istället!

Kram

Postadress Torslanda sa...

Hej, jag förstår!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails