torsdag 6 december 2012

Ut och äta på en torsdag

Hejsan hej!

Ikväll blir det middag ute på lokal med alla härliga kollegor. Längtar!
 Inte var dag man kommer iväg och äter på restaurang. 
Anledningen är att vi ska fira vår kära chef som fyllt jämnt.  Vi ska ner till stora staden och äta här! Efter middagen ska vi alla få  lära oss att dansa salsa. Ska bli galet kul då jag ju tränat/dansat en hel del zumba och vissa salsasteg finns ju med i zumban.

Eftersom vi är såpass stort sällskap så vart vi tvungna att förboka menyn. Jag har valt en pizza med bacon, parmesan och kantareller, hur gott låter inte det?!
Har aldrig under mina nästan 10 år som göteborgsboende besökt denna restaurang så det ska verkligen bli extra kul, komma dit, då man ju gått förbi där då och då.
 Extra kul är att en kompis till mig och maken har sin lägenhet i huset bredvid. Nästan som man skulle kunnat sova över där, men jag är så hemmakär så jag åker oftast hellre hem på kvällen om jag är iväg nånstans.
Hittade några msyiga bilder på deras hemsida. Håll med om att det ser mysigt ut!Någon av er som varit här tidigare? isåfall, vad tyckte NI?
Återkommer med en liten recension efter kvällen.
NU: jobba, jobba, jobba, efter rasten!

KRAM

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Har inte varit där. Ha en riktigt fin kväll!

Nazima sa...

Det blev tillslut en riktigt trevlig kväll, trots alla dundermissar med maten, kall mat, folk som inte fick sin mat samt utebliven salsa-kurs. Men trevligt ändå till trots, tack vare goa kollegor!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails