fredag 10 augusti 2012

Ny matgrupp?

Sitter och kikar  runt på olika matgrupper. Vårt nuvarande matbord och stolar inhandlas på IKEA för snart 10 år sedan inför flytten till vår andra lägenhet i stan. Då tyckte vi att det var ett jättebra inköp, och det tycker vi (läs jag) nog fortfarande.
 Dock kan jag känna att stolarna börjar se sjabbiga ut och sjunger snart på sista versen och bordet är väl ok, men ska man byta ut så vill jag byta ut rubbet.
 Så här ser det ut vid får matplats nu, dock inte samma gardiner som på bilden:Ett större bord med sex stolar står på önskelistan, helst i Ek, då vårt kök och en stor del av möblemanget i kök/vardagsrum (som sitter ihop) går i just ek.Bilder: www.em.com  samt  www.svenskahem.se

Den översta matgruppen heter Alex och kommer från EM möbler. Matgruppen på den nedersta bilden heter Spider och finns i Svenska hems sortiment. Från att ha gillat helt skinnklädda stolar har jag nu ändrat mig och stolarna med skinnklädd sits ser lite nättare ut. 
Vilken hade ni valt?
4 kommentarer:

Katja sa...

A - jodå, det är seriöst. Matbloggspriset vanns, en bok (som fått väldigt bra kritik) har getts ut, jag har haft inspirationsföreläsningar i flera länder, m.m. och haft jävligt kul under hela tiden. Kul att även du lagat mat i en kaffekokare men alla delar vi inte uppenbarligen inte samma humor och intresse att blogga om olika saker. IKEAs ekmöbler exempelvis. Uppenbarligen håller den fina juryn i matbloggspriset med mig. ;) grattis på födelsedagen i förskott (jag fyllde 31 igår!)!

Nazima sa...

Kul att det går bra för dig! Tack för grattiset och grattis i efterskott till dig!

Smarta vardagstips sa...

Jag skulle valt de med skinnsitsen, håller med dig att de ser nättare ut. =)

Nazima sa...

Smarta vardagstips: Tycker jag med, men mannen gilalr de helt skinklädda stolarna. Får se vem som"vinner" striden när det väl kommer till kritan :-)

Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails