söndag 11 mars 2012

Provar "ny" mascara

Go 'kväll!

Jag hoppas ni alla haft en fin helg. Vår helg inneburit; Ljust och fräscht, god mat på Bombay Palace, sovmorgon, förkyld make, zumba m.m.
 I fredags när mannen kom hem efter ett par dagars jobb i Tyskland hade han med sig en liten present åt sin fru;Ny mascara, precis vad jag behövde då den andra var på uppehällningen. Jag har ju som ni säkert läst min favorit när det gäller mascaror; Cliniques High impact mascara, den bästa om ni frågar mig. 
Nu var den slut i parfymshoppen på flygplatsen, så därför blev det denna Lancome Hypnose mascara från Lancome
Känns riktigt lyxigt, då Lancome är för mig, och säkert många med mig ett av de lyxigare märkena när det  gäller parfym och kosmetika. Får hoppas den håller måttet lika bra som min vanliga favorit.


Nu: Äpplekaka med vaniljsås framför "Äkta människor", någon mer som följer den????

KRAM

5 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Sv; kopiorna är från Skopunkten! Å till vilket pris sen...3 för 2 på alla skor! Kolla där för de hade massor av fint till barnen(och oss:-) )

Casa of Mia sa...

Vilken fin present, jag tycker också väldigt mycket om Lancomes mascaror, kram

Nazima sa...

Ett fridfullt hem: Tackar för tipsen! vart ligger närmsta Skopunkten för "oss"? känns lite långt att åka till Backaplan bara för det, men verkar finans massa trevliga erbjudanden!

Casa of Mia:Ja, jag blev jätteglad, mascaran får godkänt även om jag är lite ovan vid Lancome då jag kört med Clinique i flera år.

En helt vanlig mamma sa...

Clinique även favorit här och oppe det slank visst ner ett trepack i airsjoppen igår inför rean;). Kram...

Ser att du frågar À om närmsta skopunkten, men pröva att skicka efter, har gjort det två ggr nu och det funkar super, två par kom hem idag, skitbra!!!!!

Kram

Nazima sa...

Tack En helt vanlig mamma för tipset!
Japp, har varit sååå nöjd med Clinique,även om denna Lancome verkar vara bra så ligger den ju lite saftigt i pris jämfört med Clinique, så jag håller mig nog till mitt vanliga i fortsättningen.
KRAM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails