onsdag 15 februari 2012

Äntligen....

.....Så har vi kommit till skott och bokat höstens efterlängtade solresa. Något som både vi och barnen sett fram emot att få komma iväg sedan ett bra tag tillbaka.
Destinationen är Turkiet, ett land vi tidigare aldrig  besökt, men hört så mycket gott om; fina stränder, fantastisk mat, behaglig temperatur och framförallt prisvärt. Återstår att se om vi blir lika förtjusta. Hursomhelst så ser bilderna från resmålet lovande ut. Vi ska bo i Side, som vi hört från andra ska vara mycket barnvänligt .

Jag ser framför mig en skön vecka med mycket sol och bad,sandslottsbygge, god mat, bra pocketböcker och framförallt massa tid tillsammans med min älskade familj, utan vare sig jäkt och stress.
Någon av er andra som varit i Turkiet, främst Side, har ni något trevligt att rekommendera i restaurang/sevärdigheter -och shoppingväg????

Snart övergår denna onsdagskväll till torsdag och två arbetsdagar kvar innan helgen. Ska bli så himlans skönt med helg. Har absolut inget inplanerat,vilket faktiskt känns riktigt skönt. 
Ser fram emot en helg med massa umgänge med min lilla familj, Mello-tittande,  träning och god mat.


KRAM
 

5 kommentarer:

Bella sa...

Åååh, så härligt med en solresa att se framemot!!

Jag har inte varit i Turkiet så tyvärr kan jag inte ge dig några bra tips :(

Hoppas du haft en bra dag!

Kramar Bella

Nazima sa...

Tack söta för din hälsning! Ska bli riktigt skönt, Detsamma önskar jag dig!
KRAM

En helt vanlig mamma sa...

Härligt!!! Är skönt att ha nått att se fram i mot! Vi räknar dagar nu när det är mindre än 1 månad kvar;)

Kram

Nazima sa...

En helt vanlig mamma: ja, det känns super,härligt att kunna räkna ned till er semesterresa nu, kan jag tänka. Åker ni själva eller med sällskap??? Kram

Postadress Torslanda sa...

Hej, jag har varit i Side fast det är många år sedan. Har inga bra tips på varken restaurang eller shopping direkt. Det var fina stränder och fantastiskt varmt & skönt i vattnet i början av september. 28 grader. Kunde ligga i länge, länge :)
Gå på hamam om du har möjlighet ( utan barn ) Jag bodde på Sunwing och där fanns massage och skönhetssalong inom hotellområdet - det var vad jag gjorde under min vecka.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails