söndag 18 december 2011

Skön söndag med mysigt avslut på 4:e adventshelgenPustar ut i soffan efter en trevlig eftermiddag/kväll med goá vänner som kom över på glöggmys.
Att våra barn stormtrivs i varandras sällskap är bara en bonus. Knappt något tjaffs utan bara lek, stoj och stim, vilket gör att vi vuxna kan sitta och prata relativt  ostört. Förutom glöggmyset blev det ett besök på Jul på Liseberg under lördagseftermiddagen/kvällen. 
Jag som verkligen älskar att strosa runt där, insupa julstämningen, dofter, låta barnen få åka lite karuseller, blev grymt besviken. 
Det var fler än vi som kommit på den eminenta idén med ett Lisebergsbesök denna lördag utan vare sig regn eller blåst, vilket betydde köer över allt :-(
Det riktiga lågvattenmärket på besöket var när vi skulle äta en snabb  middag på Äteriet och vi fick stå upp och äta (då det inte fanns sittplatser) med två jättehungriga  barn. Nä, det kommer vi inte göra om. Lisebergsbesöket får förläggas en vardag tidigt i december nästa år och middagen får intagas på någon restaurang på stan.
Nog klagat och gnällt, nu ser jag fram emot tre arbetsdagar innan det är dags för Jullov för den här familjen. Ska bli helt underbart!

KRAM

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails