torsdag 23 september 2010

Utelek i trädgården med grannbarnen

Igår "började" min helg, och idag var det stängningsdag på alla kommunens förskolor/fritidshem och skolor.
Vi passade därför på att träffa grannarna så att barnen fick leka lite. Vädret var härligt även om solen lyste med sin frånvaro.
 Eftersom jag hade bakat bullar idag blev det även ett spontant saft -och bullkalas i trädgården till alla barnens stora glädje.
I helgen väntar kalas x2. Först ut är barnens ena farbror,tillika A:s  fadder som (snart) blir 25, och sedan är det A: s tur att fira sin stundande 4-årsdag, som infaller på tisdag, dock.
Hon har hett önskat sig en ROSA  marsipantårta till kalaset och jag är inte sen att hålla med.
Just nu går hjärnan på högvarv på att klura ut hur jag ska  dekorera tårtan. Att dekorera tårtor är  bland det roligaste jag vet, och nu funderar jag på hur man skulle kunna göra en tårta med HELLO KITTY-motiv, då denna lilla katt är A:s stora favorit.
Någon som sitter inne med ett tips  (eller två???)


Man skulle kunna tro att A, L och A är fotade för en reklamkampanj för P.O.P:s mössor och fleecejackor, men det är bara barnens mödrar som bara älskar detta klädmärke!

Måste ju bara visa upp en min lilla sandätande lillprins ochså, även han iförd i en fleecejacka från P.O.P. Dock bryter han trenden med sin mössa från Villervalla.


4 kommentarer:

Jenny sa...

JAg vet att de säljer olika tårtmotiv på tradera.. sök på hello kitty eller tårtmotiv eller nått sånt.. finns jättefina, ätbara i marsipan. Eller så köper du en liten Hello kittydocka och marsipan i dessa färger och försöker "härma den" så den blir snarlik :-) svårt men kul!!
Söta barn du har! och så stor den lille prinsen blivit!!
kram på er o trevlig helg själva!!

Nazima sa...

Tack för tipsen,kom idag på att jag ska kavla ut vi marsipan och skära ut en katt i den och härma en hello kitty-figur Alida har.
Tack snälla för komplimangen om mina barn!!!
Vi får försöka ses snart. På min fest pratade jag, M, J & J om att gå ut och äta i gbg, sugen på att hänga med?
KRAM

Johi sa...

haha, om mina barn varit med hade det blivit ännu mer pop ;-) Hello Kitty är L favorit här med, du får lägga ut kort på tårtan. Ha en go helg och tack för kommentar hos mig. Kram

Ann-Sofie sa...

Jag gjorde en Hello-Kittytårta till Alvas 3-årskalas. Finns en bild på min facebook tror jag! Lycka till! KRAM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails