tisdag 2 mars 2010

Boktipsfrågan löst!

Idag när jag var och handlade fick denna bok följa med hem.
Har länge varit skeptisk mot Fame Factorydeltagaren/schlagersångerskan Jessica Anderssons bok"När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var", men nu ska jag som sagt ge den en chans.
Jessica Andersson slog igenom i musikdokusåpan Fame Factory som gick i TV 3 för massa årsen och nu har hon alltså skrivit en bok om sin uppväxt, som verkar vara en riktig Askungesaga.
Återkommer med en liten "recension" när jag läst ut den.
Ska mysa till det riktigt ikväll med en stor mugg the´ och denna bok som sällskap, när barnen somnat och lugnet lagt sig över huset. Vad läser ni andra just nu?


5 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Den är jättebra och gripande. Just nu läser jag Dårens dotter av Mian Lodalen. Jag har för tillfället snöat in väldigt på biografier om både kända och okända personer.

Karin sa...

Blir nyfiken och undrar varför du varit skeptisk mot boken innan?
Själv tycker jag den var bra, kanske inte den bäst skrivna boken jag läst men det kvittar i sammanhanget. Bra bok med grymt viktigt ämne. Särskilt när en kändis kan lämna ut sig så är riktigt bra och kan hjälpa och stötta andra i liknande situation. Bravo Jessica säger jag =).

Ha en bra lässtund. Vill också ha en bra bok, måste till biblioteket nån dag.

Nazima sa...

Karin, det är nog mest för att jag tror den inte är så välskriven, men ämnet är som du skriver, viktigt, sedan har jag inte varit överförjust i Jessica som artist, men har ändrat mig ,har ändrat mig på den punkten & hon är grymt duktig och amitiös.

Hoppas du hittar nåt bra på biblioteket, måste själv tipsa om en jag lånade häromsistens, Revoloutionary road, kanske inte den mest lättsmälta,men grymt bra bok.
Har även kommit ut på film, med Leonardo di Caprio & Kte Winslet ochså den jättebra!

Smarta vardagstips sa...

Jag läser just nu böcker av Maria Gripe som jag läste när jag var liten, som t.ex Hugo och Josefin! :) Sen läser jag kursböcker också. :/

Karin sa...

Har sett revolutionery road på film och tror jag gillade den, kommer inte ihåg riktigt =), men jag gillar de skådespelarna mkt också.

Har inte kommit mig till biblioteket ännu, får bli till veckan.
Nu börjar snart Andra chansen så det blir soffan som gäller !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails