söndag 2 februari 2014

UPPDATERAT VARDAGSRUM & LÅNGT MELLAN GÅNGERNANytt år, nytt i vardagsrummet. Hittade en superfin skänk i massiv ek på Blocket för nästan ingenting och vips så hamnade den hemma hos oss. Supernöjda är bara förnamnet och mer förvaring är bara en bonus.
Lampan i bästa TineK-style, minus priset då, är en nyhet från IKEA. 
Efter tips härifrån --->
Krukan kommer ochså från det blågula varuhuset liksom ljusstakarna. Vasen shoppade jag på ett Perfect home-party för ett par år sedan, det lilla ljushuset kommer från Plantagen, och värmeljushållaren i glas kommer från IB Laursen.God söndagskväll!

Nu var det toklängesen jag kikade in till er. Här har det varit väldigt busy den senaste veckan och helgen med bl.a ridning för stora A, ett 9-årskalas och ett 40-årskalas. Ja, ni hör ju, fullt upp med andra ord och minimalt med tid framför datorn, men nu så!
Den kommande veckan blir av det lugnare slaget med lediga dagar med de två yngsta, varvat med lite jobb, ridning och träning.
Imorgon är jag som sagt ledig och har lovat K att vi ska baka något. Han vill gärna bjuda storasyrran och pappan i familjen på fika när de kommer hem från skola och jobb, och mamman är inte sen att hänga på!

Önskar er en fin start på veckan!


KRAMAR

5 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

härligt att kunna uppdatera hemma så som man vill ha det med lite fynd. ha en fin start på veckan!

Nazima sa...

Ja, verkligen. Blocket är verkligen en guldgruva , har köpt alltifrån barnvagnar till möbler där och alltid varit nöjd. Önskar dig ochså en fin start på veckan på hemmaplan!
Kram

Anonym sa...

Tror minsannimej att det är exakt samma skänk som vi har;-) EXAKT, att jag inte blir chockad;-) Men nej, vi har ju sååååå lika smak i inredning:-D
Ska bli kul att ses framöver
Kram Från Ö.a

Nazima sa...

Japp, och det tänkte jag på när mannen kom hem med den att den påminde en del om er skänk :) men, som sagt har vi ju väldigt lika inredningsmagasin ochså :)
Ska bli himlans mysigt att ses om några veckor!
Kramen

Nazima sa...

Inredningssmak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails