fredag 18 oktober 2013

EGUALE = JÄMNLIKHET & ÄNTLIGEN HELG!
Idag väntade en trevlig överraskning i brevlådan. Avsändaren var det trevliga företaget Eguale som betyder jämnlikhet och som bedrivit rättvis handel i Sverige ända sedan 1976.
 Eguale gör thé , kaffe och choklad. Eguale vill även vara god mot människor i den bemärkelsen att de är med och bekämpar fattigdom genom att handla med livsmedel som framställs i enlighet med internationella fair trade-kriterier.
Jag fick äran att testa två olika sorters théer; Natural green-grönt ceylon-the´samt Chai -svart ceylon thé. Hittills har jag endast testat det förstnämnda och det smakade bra, bättre än jag trodde, då jag inte dricker grönt thé speciellt ofta. 
Hursomhelst kul att få hem lite provprodukter, bara sådär.
Tack snälla Eguale för er lilla gåva!
Mer info om Eguale hittar du här!
Min fina thémugg kommer från Zelected by houze.


God Fredagskväll!

Hur mår ni? Här har precis barnen somnat efter taco-mys och lite film. Härliga,underbara fredagskväll! Bästa kvällen i veckan om ni frågar mig.
 Idag inleddes hösten med buller och bång då höstens allra första VAB-dag kom som ett brev på posten. Vi fick dock en riktigt mysig hemmadag med både bakning, pussel, lek och städ på schemat.
Imorgon väntar ridlektion i vanlig ordning för vår stortös och så ska hon sova över hos bästisen E. Som de båda väntat och längtat!
Tusen tack för alla kommentarer och feedback angående mina bryderier om den söta väskan från Oilily. Just nu lutar det åt jag jag nog klickar hem den. 
Nu väntar maken på mig i tv-soffan.
Ha en fortsatt go fredagskväll, alla!

KRAMAR I STORA LASS!

2 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Tack snälla för din beställning, hoppas att du blir riktigt nöjd! Mail kommer till dig imorgon med rätt pris på väskan (-rabatt)! Kram Mia

Nazima sa...

Tackar för mailet!!!Känns som jag komemr bli kanonnöjd! Du har en så himlans mysig webshop så jag kommer med all sannolikhet klicka hem något mer där framöver :-)
Kramar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails