God söndagsmorgon!
Här är numera, stora familjen på språng, inhandling av klinkers till källaren, vårskor till barnen samt barnkalas till lille K:s förskolekompis står på schemat idag. Hurry, hurry!!!!
Innan jag hastar vidare tänkte jag slänga in receptet på den smarriga tacopajen vi avnjöt till middag igår.
Receptet hittade jag i Arlaköket fredag, vilken receptskatt! finns verkligen huuur mycket gott som helst att testlaga i denna.
Nu ska ni iallafall få receptet på pajen, som är lite modifierat i vanlig ordning! Allt för att göra rätten lite mer barnvänlig!
Pajdeg:
150g smör
3 dl vetemjöl
1 tsk paprikapulver
1 msk vatten
Tacofyllning:
500g nötfärs
1 påse tacokrydda
1 dl vatten
2 dl creme´fraiche
2 dl Arla lättcreme´fraiche paprika chili
250 g körsbärstomater
150 g riven ost
1 tsk paprikapulver
Smör och rapsolja att steka i
Sätt ugnen på 225 grader. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Bland i vattnet och rör till en smidig deg. Tryck ut i en pajform och nagga botten, låt vila i kylen i ca. 30 minuter.
Förgrädda pajskalet i ca. 10 minuter.
Bryn köttfärsen och tillsätt tacokryddmixen och vatten. Låt alltsammans koka i ca. 5 minuter.
Blanda båda creme´ fraiche-sorterna i en skål. Halvera coctailtomaterna. Fyll pajskalet med köttfärsen, och häll på creme´fraichen. Lägg på tomaterna och ös på med riven ost. Avsluta med att pudra över lite paprikakrydda över alltsammans.
In i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Servera med gräddfil, tacosås och majschips!
Jag och maken tyckte detta var huuur gott som helst! Barnen ville mest pilla i sig majschipsen och grönsakerna.
Jag tycker hursomhelst ni ska testlaga detta!
KRAM OCH TREVLIG SÖNDAG PÅ ER!
1 kommentar:
Russian Distributor Of Overstock & Obsolete Parts. Products Include: semiconductors, Connectors, switches, relays, Thickness & Measurement Testing Equipment and more.
Best wishes,
Alex
please contact us:
e-mail :stock-nelikvid@mail.ru
fax: +38.067.236.8637
skype us: radiodetali123
Skicka en kommentar