onsdag 6 mars 2013

Chokladnyheter i bakhyllan



Sprang på dessa två nyheter på bakhyllan i affären, och kunde givetvis inte låta bli att köpa med mig dem hem. 
När jag bakar med choklad försöker jag i det längsta undvika vanlig blockchoklad, typ Eldorados, då jag tycker att den mest bara smakar smör och olja. 
ICA:s  bakchoklad är lite bättre. Därför har jag höga förväntningar när en chokladjätte som Marabou börjat lansera bakchoklad. Kan inte annat än att borga för kvalité, tror jag.
Tror minsann det får bli ett litet kak - eller godisbak till helgen! 
Brukar ni använda smält choklad i smeten när ni bakar kladdkaka? isåfall vilken sorts choklad navänder ni då?
Lite kul att få lite inspiration och tips!

Nu: Läggdags efter en låååång arbetsdag som varade ända till kl:19! 
Utvecklingssamtalens tid är nu, bara att gilla läget! 

KRAM OCH GODNATT!

2 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Bakade med dessa för ett tag sedan och blev nöjd. Men så är jag ingen chokladkännare heller iof så jag tycker allt brukar duga :-)

Kram

Nazima sa...

Låter lovande!
ICA:S brukar oxå va bra. Får nog bli en plåt chokladmuffins ikväll :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails