torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag, för eller emot?


Bild: LånadGod morgon så här på Alla hjärtans dag!

Brukar ni fira något speciellt denna dag? tex. blommor, presenter, kort restaurangbesök, eller inte alls?!
Innan vi var vare sig förlovade eller gifta så brukade vi fira det lite med blommor, en liten present och något restaurangbesök. Men de senaste åren har vi faktiskt inte firat något nämnvärt och det är inget vi saknar heller, faktiskt. Bröllopsdagen däremot  firar vi gärna lite rejälare.
Jag tycker denna dag är och har länge varit ett jippo för alla butiker att kunna kränga så mycket hjärtprylar som det bara går, just den 14 Februari. 
Så, nä något större firande blir det inte, även om jag lovat barnen att vi ska baka en kladdkaka i hjärtformen ,sedan kanske jag köpte vackra rosor istället för tulpaner som får pryda matbordet, men inte mer än så.....

2 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Vet inte om vi firar hjärtedagen men försöker att alltid äta lite extra gott och ibland kommer det fram något litet paket.

Härligt med färska blommor, det ska köpas här med:-)

Kram och ha en fin dag vännen!!

MiaC sa...

Hej min fina, nja... min PG är väldigt emot dessa dagar och tycker att man kan ge överraskningar när som... dessvärre är han inte så bra på det heller =) Men jag håller med dig, affärerna får kränga lite extra och det känns som att det har tagit överhand. Kram på dig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails