tisdag 11 september 2012

Nutellabullar

Jag brukar ALLTID fylla bullarna med riven mandelmassa, smör och socker. Jättegott, men nu var jag sugen på att testa något nytt. Skulle det funka att vispa ihop lite smör, Nutella nötkräm och socker och fylla bullarna med det?! Jomenvisst, såklart det gick och det blev jättegott!
Detta behövs för en fyllning till en bullsats:

ca 1½-2 dl Nutella
50 g rumsvarmt smör
 ½ dl socker
  
Vispa ihop alltsammans till en smidig kräm och bred på  istället för den vanliga kanel-socker-smörkrämen!
 


 
Sedan måste jag slå ett slag för att låta bullarna ligga i muffinsblecket, istället för på vanliga plåtar. Bullarna blir höga och fina och flyter inte ut, vilket de lättare gör på en vanlig ugnsplåt.
 

4 kommentarer:

En helt vanlig mamma sa...

Åhhhhhhh

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Jag har faktiskt också gjort nutellabullar! Så gott!

Jenny Shima sa...

Tack för tipset med muffinsblecket, det blir ju en del bakande här framöver så alla tips är välkomna:).

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Lät gott!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails