Hejsan hej!
I helgen som gick hade vi våra kära föräldrar här på den utlovade middagen som fick ställas in på Långfredagen pga. Mr Magsjuka.
Helstekt lamm med potatisgratäng, chili-limesås samt skysås stod på menyn.
Till dessert hade jag bakat små mini-cupcakes. Småbrödsformar måste vara de mest perfekta när man bakar cupcakes?! Små naggande goda blir det och eftersom de är så små orkar man ta en till!
Dagens dukning gick favoritfärgerna grått och vitt.
Maken, pappa, mamma och svärmor
Vitlöks -och rosmarinsspäckad lammstek
Och så mini-cupcakesen då. Några med hallonfrosting och några med honungsfrosting. Den sistnämnda variant som jag exprimenterade fram efter eget huvud.
För en sats honungsfrosting behövs:
60 g mjukt smör
100 g cream cheese
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1-2 msk flytande honung ( har ni ingen flytande honung hemma går det bra att mikra lite honung i en mikrosäker skål)
några droppar gul karamellfärg
Tårtpynt/dekor att pynta cupcakesen med
Rör ihop alla ingredienser utom tårtpyntet till en smidig kräm. Bred på cupcakesen och dekorera efter tycke och smak.
KRAM
1 kommentar:
Är inget fan av lamm men dock av cupcakes och dessa såg ju bara sååå goda ut!!!!
Kram
Skicka en kommentar