söndag 7 november 2010

Barnfri lördag och Håkan Hellström-konsert

Klockan är på tok för mycket för att sitta och blogga, men vad gör man inte för sin lilla skara läsare. Igår lördag hade vi en mycket härlig eftermiddag och kväll i  kära Götet. Huvudattraktionen var givetvis Håkan Hellströms spelning i Scandinavium, finns bara ett ord och säga om den: U-N-D-E-R-B-A-R!!!!!!
Men, innan konserten han vi kika lite i affärer, shoppade lite nytt i klädväg till mig och lite annat skoj. Sedan mötte vi upp vännerna M&M för en mysig och trevlig fika innan det var dags att bege sig till Chez Amiz i Vasastan för att äta en heeelt underbar middag.
Till förrätt blev det, (som ni ser) saffransdoftande fisk-och skaldjurssoppa serverat med vitlöksbröd och aioli, mucho gott!!!! Mannen  åt grillad honungsglaserad fårost på salladsbädd.
 Till varmrätt blev det oxfile´med potatisgratäng och honungsrostade rotsaker med  rödvinssås för oss båda, såååå himla gott och inte speciellt dyrt heller. En middag man sent glömmer med andra ord.
Barnen hade det mysigt hos sin farmor & farfar, även om det kändes lite ovant att de inte var med oss. Vilket nog betyder att det inte är så ofta vi lämnar bort dom.
Idag fick vi en härlig sovmorgon.
Helt underbart att inte bli väckt vid 5:30 av lillprinsen som vill ha sin morgonvälling....
Nu är klockan på tok för mycket och jag ska stänga ner innan jag kryper till kojs.
Ha en fin vecka alla!!!!







Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails