söndag 27 december 2009

Lite inrednings"brainstorming"för barnens nya rumSnart ska lillebror Knut flytta ur vårt sovrum och till ett eget. Meningen är att han ska ta över Alidas rum och Alida ska få ett"nytt" rum uppe på vårt loft.

Inredningsfrälst som jag är, kan jag inte låta bli att börja spåna på hur vi ska inreda hans rum. Vilka färger skulle bli snyggt? och vad för förvaringsmöbler kommer vi att behöva? osv. När det gäller färg så är både jag och mannen förtjusta i grönt, så grönt i lite olika toner får det bli.Jag är inte så förtjust i det"traditionella" att killar ska ha blå inredning.

Väggarna kommer fortsättningsvis vara neutralt vita, men några roliga wallstickers kan ju alltid vara kul att pigga upp med. Hittade dessa söta svamparna hos Favoritsaker, och jag måste säga att de blev en klar favorit hos mig!Bilder:www.maleributiken.se


Nu ska vi även snart dra igång projektet"Alidas nya rum på loftet" och givetvis kan jag inte låta bli att börja kolla in utbudet på tapeter/väggfärger i rosa varianter.
Vår tös är en riktig "rosatjej".
Hon har säkerligen blivit det tack vare att jag nästintill aldrig satte på henne rosa kläder när hon var bebis. Men nu är det riktigt kul att då och då shoppa nåt i rosa åt henne.
Sedan är det nog lite skillnad på rosa och rosa. Jag har fortfarande lite svårt för det där puttinuttiga, prinsess-och tuggummirosa, men mörkt ceriserosa kan vara riktigt snyggt, tycker jag.
Dessa två tapeter kommer från Måleributiken, som har ett digert utbud av snygga tapeter. De är heller inte små "tjejigt" söta, utan funkar även när hon blir äldre.
1 kommentar:

Jenny sa...

Åh de svamparna är så söta!! har faktiskt också tjuvkikat lite på dem ;-) har ju snart två barnrum på övervåningen som ska fixas till, så jag spanar också för fullt på roliga inredningstps och prylar.. man blir närmast lite smått tokig!! så mycket fint och och roligt som man vill köpa :-)
Hoppas vi ses snart! Kram på er

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails