torsdag 21 mars 2013

En stor dag på olika sätt

God morgon!

Idag är det en stor dag på lite olika sätt, dels är det HELA 4 år sedan vår lillprins föddes och idag flyttar även vår efterlängtade extralillasyster/dotter hem till oss. 
Många anledningar att fira idag, alltså.
Födelsedagsbarnet har beställt tacos till middag och kladdkaka till dessert och jag är inte sen att göra honom till viljes!

Till helgen vankas det kalas för närmaste släkten samt kompis  -och grannfamiljen. Blir även första gången "vår" lilla tjeja får träffa sin nya släkt. Spännande och roligt, tycker vi!Vår lilla prins bara 2 timmar gammal, 2009-03-21........Och här 3,5-år senare i ett soligt Turkiet, med den karaktäristiska "busblicken"!

Tack, vår underbara, älskade lille pojk för att du sprider sån glädje i våra liv, och att vi fått förmånen att vara mamma och pappa till JUST dig!
Vi älskar dig till månen och tillbaka!!!!


KRAM

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh grattis Knut och välkommen lillan! //ulrika

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Så härligt det låter! Vilken toppendag :)

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Stort grattis Knut, så fin du är!!
Och stort stort lycka till men lilltjejen, er nya familjemedlem!!!

Postadress Torslanda sa...

Grattis LillSötisen!
Och välkommen den lilla tjejen!

Har inte riktigt förstått - kommer du att vara föräldraledig med henne nu? Hur länge? Eller är det som ett "jobb" att ta hand om ett nytt barn i familjen? Jag belv väldigt nyfiken. Du kanske vill skriva lite mer om det? Jag tycker det är fantastiskt att ni engarerar er och gör en fin insats.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails