Visst hör det väl hösten till att laga mustiga grytor? ni vet såna som får lov att stå och småputtra såpass länge att köttet blir så mört att det faller isär. Idag har jag gott om tid att göra detta. Hade tänkt att laga en Boeuf bourguignon, eller hur det nu stavas.
Har sett receptet lite varstans och faktiskt ätit det en gång hemma hos min moster för många herrans år sedan, och vill minnas att det var väldans gott. Då var jag dock inte i ålder för att få dricka ett glas rött till, men det får jag ju göra ikväll om jag vill.
Har DU testat eller/ätit denna gryta?
Bild: lånad
Idag har vi en ledig och lugn hemmalördag bortsett från en liten utflykt till kulturhuset och en barnteaterföreställning för barnen tillsammans med deras farmor.
Lediga lördagar utan en massa måsten är riktigt sköna som omväxling!
2 kommentarer:
Har lagat, riktigt gott! Enjoy!
Har ätit och det var riktigt smaskens :) Visst är hösten grytornas och rotfrukterna tid!!
Hoppas du haft en riktigt skön söndag!
Kramar Bella
Skicka en kommentar