måndag 15 oktober 2012

Matkassens vara eller icke vara

Vi lever på 2000-talet och för 25 år sedan kunde ingen ens föreställa sig att få en matkasse med råvaror till veckans middagar levererat till dörren. Men tiderna förändras och nu kan man det.

För egen del som bor ute på vischan kan vi välja mellan både Linas matkasse och Coops, men den sistnämnda får man hämta i närmaste Coop-butik som ligger på "vårt" torg. Jag som älskar att strosa i mataffärer och planera middagar, så kanske det inte är något för mig. Samtidigt gillar jag ju att testa nya grejer lite då och då.
Då är frågan vilken som är bäst, Linas eller Coops, någon som testat båda, vilken gillade ni bäst?

4 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Har haft Linas matkasse en tid men hann inte riktigt med att laga allting. Detvar en del spännande rätter men även för mkt åt husmanshållet som inte passade vår familj. Och tog för lång tid att laga. Såg att det kommit en Linapåse med mer inrikting på familjer med små barn. Det kanske kan vara ngt. Har inte testat Coope eller ngn annan kasse

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Har inte testat någon så inget svar blir det från mig. Berätta gärna vad du tycker om det blir någon matkasse för er!

Johi sa...

Som du kanske minns testade vi Linas men det var inget för oss. Tog lång tid att laga, veg rätt, mkt bönor, linser mm. Alla var hungriga den v. Linas barnkasse är nog bättre men lite töntigt att allt ska heta barnsliga namn typ Mimmi piggs korvgryta... Denna v testar vi Coop. Hittills över förväntan, fina råvaror o första middagen god! Ibland tänker jag att det är dyrt med 600 kr för fyra middagar men samtidigt inte. Det är fint kött, fisk mm. Dessutom småhandlar man inte så jag tror det blir billigare!

Nazima sa...

Tack alla för era inputs!!!! Verkar som Linas matkasse går bort här med, för lite barn/ familjevänligg ska det vara, tycker jag. Johi: låter som det är läge å ta steget fullt ut å testa coops variant :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails