söndag 15 augusti 2010

Nybliven 30-åring

God kväll!
Nu har hösten infunnit sig med allt vad det innebär, för egen del innebär det att 1,5 -års föräldrarledighet är slut och det är jobb som gäller. Mannen har sen semester så han är fortfarande ledig och hemma med barnen ett tag innan vardagen drar igång på blodigt allvar med lämning och hämtning på förskola och andra vardagsbestyr....
Men allra först vill jag dela med mig lite bilder från min födelsedag förra fredagen, fyllde 30 år den 13 Augusti och firade med ett litet mysigt kalas på kvällen med föräldrar,svärföräldrar och moster med familj inbjudna.
Vi bjöd på skaldjurspaj, sallad, bröd , samt en liten ostbricka. Till dessert blev det 3 sorters kakor samt rice crispies tårta med smörkräm mellan lagren.
Alla bilderna är tagna med min nya kamera som jag fick i present av min man, *tusen tack min älskade!!!!<*Färgtemat för kalaskvällens dukning gick i turkost och vitt..
Vi bjöd på buffé med skaldjurspaj och ostbricka bl.a.

Som födelsedagslunch överraskade mannen mig med smarriga räksmörgåsar...


Kvällen efter bjöd på en fantastisk fin solnedgång som vi inte var sena att utnyttja, blev en god drink på altanen medans vi beskådade när solen gick ner.

2 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Grattis i efterskott!

Smarta vardagstips sa...

Vilka fantastiska foton det blir med nya kameran! En sån vill jag också ha, synd att jag redan fyllt 30. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails