fredag 25 december 2009

Full fart!!!


Broder/Svåger/farbror Isak smaskar i sig ett knäckäpple på julaftons kväll. Knäckäpple är ett julgodis som jag verkligen kan rekommendera. Både sött och lite syrligt på samma gott...Yummi!!!!!!
Vårt "digra" dessert -och godisbord på Julaftonskväll. Närmast ses en choklad-och romkaka dekorerad med silverkulor(receptet kommer framöver här!), samt Panaforte( receptet hittar du här! ). ,
vanlig hederlig, men god knäck, ris a´la malta, knäckäpplen, i den orange skålen ligger det mozartkulor.Full fart på Alida hemma hos mormor och morfar i deras nyrenoverade veranda, på julafton.Julaftonsmorgon, julklappsutdelning av de klappar som tomten lämnat under vår gran på natten. Knut behövde lite assistans från sin pappa.


Klä granen gjorde vi da´n före dopparedan. Alida gick in med uppgiften med liv och lust.
För min del är det nästintill obligatoriskt att åka slänggungan då jag besöker Liseberg.

Det spelar ingen roll om det är under sommarsäsongen eller som här, Jul på Liseberg. Måste dock medge att det var första gången det var riktigt kallt och snöigt när jag åkte i år.

Alida fick åkt gratiskarusellen ett par gånger, och lyckan var gjord!


Så här lycklig var Knut för att vi åt middag på restaurang för Lisebergsbesöket.

Jag myser och njuter för fullt av att få umgås med min älskade familj.

Alida och pappa Christian på restaurang.
Ända sedan den 22:e tills idag, Juldagen har det varit full fart nästan dagligen.
Vi inledde Christians julledighet med att gå ut och äta på Lilla London hela lilla familjen. Efteråt blev det Jul på Liseberg, vilket uppskattades av hela familjen.
Medans Alida åkte karusell gick pappa Christian iväg och lämnade hennes napp till tomten, så nu är hon stor tjej utan napp.
Eftersom det snöade ymnigt just denna dag så kom vi verkligen i julstämning på Liseberg.
Julaftons förmiddag samt tidiga eftermiddag spenderade vi tillsammans med barnens mormor & morfar, samt moster med fästman.
God julmat och tomtebesök med julklappsutdelning blev det.
På eftermiddagen när vi kom hem fick vi besök av barnens farmor,farfar, alla farbröderna och de respektive. Ännu mer god julmat, tomtebesök och julklappsutdelning.
Hoppas ni alla har/haft en härlig julhelg, hur och var har ni firat?


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails