tisdag 1 april 2014

ÄNNU EN TILL SAMLINGEN & NÄTHAT





Även jag trillade dit och och införskaffade en väska från ständigt ombloggade danska  By Malene Birger. Nu blev det dock inte den klassiska väskan då den kändes lite väl dyr utan den lite billigare och enklare Maggia Bag, men lika fin ändå.
Älskar det gammelrosa innefodret, riktigt fräscht! Kommer bli bra som handbagage när vi reser till solen i höst.




Hejsan hallå 1:a april!

Äntligen börjar våren på allvar i och med April månad, om ni frågar mig.
Har ni blivit lurade så här långt? I tidningen och på Facebook bombarderas man av falska nyheter, och stortösen gjorde ett försök att lura sin mamma att hon sett en val ;-)
Nu ska jag bara komma på något riktigt lurigt åt min man när han kommer hem.
Läget här annars, lugn hemmatisdag med de två yngsta, mycket utelek och cykling i vårsolen och snart middagsfix här i vårt vita hus.

Ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n när barn är duschade, lagda och jag pluggat lite.
Ett program som jag tänkte se ikväll är Trolljägarna  på Tv3. Det är Robert Aschberg som ska konfrontera några s.k nättroll som gör livet riktigt surt för sina offer. 
Många bloggare faller ju offer för näthat och nättroll. 
Hittills har jag varit relativt lyckligt förskonad från detta fenomen. Det är aldrig okej att skriva taskiga saker om människor på nätet och det är definitivt inte mer ok bara för att man kan gömma sig anonymt bakom en datorskärm.
Sedan kan man diskutera vad som är näthat och inte. För mig är näthat när en person skriver taskiga saker om mig och min familj, och hur vi ser ut, etc. 
Däremot tycker jag inte det inte kan kallas näthat bara för att man inte tycker exakt samma som bloggaren. Sedan behöver man ju inte skriva ut ALLT man tycker och tänker.
Hursomhelst ska det bli intressant att kika på programmet ikväll.
Mer info om det hittar du här --->


KRAM PÅ ER!

2 kommentarer:

Erika sa...

Vilken snygg väska!

Postadress Torslanda sa...

Grattis till en fin väska! Missade det ombloggade programmet, får kanske kolla på PLay!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails